nuffnang ads

Nov 4, 2010

sEnI iTu InDaH

aku minat sgt nak blajr lukis kat tembok...dlu time aku kecik2 dlu ar time aku bangang lg ar kan...aku ska conteng dinding rmh n bilik mak aku...abis 1 rmh jd tmpt aku tunjukkan bakat seni aku...apa lg...kna pot pet pot pet bla bla bla ngan mak aku ar... klu kat skolh aku lukis kat toilet n tangga plak...bakat aku x brek takat tu ja..zaman aku kj lak aku slu gak conteng kat dinding toilet...haha...aku ni prosak harta benda awam lak tp x la smp brg2 awam tu nyembah bumi..alah mcm yg slu dok iklan tu la..kan...penuh la gak dgn lirik2 yg aku cipta...tp yg pnting org xtau aku yg mncorakkan dinding smp jd mcm pub...ha3..itu la life aku dlu..tp skg aku dah insaf..skg dpt ja idea aku trus masuk dalam lap top..

No comments: