nuffnang ads

Nov 13, 2010

memo d store

store..port ke 2 yg aku rasa sesuai utk aku n kwn2 lepak n tdo heh2..pelikkan org p kj bt kj tp aku p kj utk tdo.sbnarnya aku bt kj dlu la baru tdo.blh mampus aku.klu x htr brg.blh shutdown 1 mahlin wo..sbnarnya kj aku issue brg tray bawak masuk dlm prod tray wash utk d cuci.tiap2 hari tu la kj aku n kwn2.kj kami mmg senang tp kdg2 agak penat n kalut skit la.tp apa2 pun kj tu la plg hapy yg penah aku bt.aku ska kj c2.smp blh brtahan 3thn gak la.tp last2 aku ambik kputusn utk bnti sbb aku kna tkar prod.utk jadi line leader.hah sapa yg xmau d naikkan pangkt.aku ja yg xmau.aku mls klu naik pangkt.kj pun brtambah n kalut.aku x mau smp diri aku pun x trjaga.dah la sblm tu aku pnh jadi mcm org gila kj.bayangkan la.aku nih dah la kj 12jam.1 hari tu aku kj shif mlm.balik pg tu plak aku trus ja mandi n trus smbung kj,tlg mak aku nega.2 kali ada la aku bt kj cmtu.letih? mmg letih tp x la smp nak pengsan2.dlu umo aku dlm 20 cmtu la kot.x sakit apa2 lg.sihat n kuat g la.skg nih dah x blh bt cmtu g dah.spanjg aku kat mahlin mmg byk memo la.smp aku pun x ingat sgt.tp dlu ada gak org gelar kat aku gila kj.smp kata kat aku."hg xyah blk la.tdo mahlin trus"ha3..smp cmtu skali la org ingat aku ni gila kj.pdhal aku bt kj mcm main2 ja.tp bkn nak bangga la.aku nih yg jenis.klu time bt kj.org pggil pun aku x dgr dah.aku bkn x dgr tp mls nak layan org yg ajak brgosip.bg aku buang masa ja.klu smbag psl nak bt biz ka,psl music ka @ psl fashion ka aku ok ja.slama aku kat mahlin.aku jrg ambik cuti kj.klu aku cuti ja mesti org heran.sbb aku susah nak sakit.jadi klu aku cuti.aku nak rest ja kat rmh.yala sblm jatuh sakit baik rest awl2.tp lps aku bnti pd mahlin.aku rest 3bln kat rmh tanpa p kj mn2 pun.aku dah boring sgt jd pnganggur.bl dpt kj aku trus kj tanpa henti.ada ot aku bt.bila cuti klu rajin aku tlg mak nega.

No comments: