nuffnang ads

Nov 13, 2010

suka duka aku

memori aku kat mahlin yg paling aku ingat pun time aku n shabt aku.kami 3 lari dari gat sbb kami bt salah tdo kat store ha3..klu d ingat2 balik mmg lucu sgt time tu kami lari x tau nak p mn.trus ja trlintas d pikiran aku.nak ajak kwn2 aku lari masuk toilet dok 1 toilet ja sng crita.apa lg time dok lepak dlm toilet tu mmg ar busuk tp dgn dok tringat pkara lucu tu mmg kami lupa lgsung bab busuk tu.kami lepak dlm toilet ada kot dlm 1-2 jam.fuhh..lama gak la kami curik tulang.klu d ikutkan mmg salah la bt camtu tp takut dgn ksalah kami tu.bt2 lupa ja la.aku nak trgelak sgt time lari tu kami 3 lintang pukang mcm katun ha3..ada lg memo best time tu aku tgh tolak troli masuk tray wash.tiba2 ja ada sorg adk.pggl aku "kak sy nak ckp sat dgn kak blh?aku pun time tu mmg x la bz sgt.aku trus la smbg2 dgn dy.dy tnya aku yg dy nak ambik aku jd kak angkat dy.aku x trus bg jwpn.aku trdiam seketika.sbb aku pun rasa pelik la mcm x da org len yg blh dy ambik jd kak angkat dy lak bkn dy x knl aku.aku nih pelik pd org len.aku trus tnya dy knp pilih aku jd kak angkat dy.dy bgtau aku sbb dy pilih aku."sy pilih kak sbb sy ska tgk muka kak.muka kak nmpak suci n tenang.fuhh..biar btl bdk nih.aku trus trgelak2.tp muka dy mmg nmpk serius ja.aku pun henti la gelak.xkan org bt muka bangang aku nak gelak g kan.aku pun ckp kat dy ok la kak akn trima adk jd adk angkt kak lah ya.aku pun tnya nama dy."sy ct ni kazen sy kinah"aku lupa lak nak bgtau yg ada sorg lg teman dy.pas bknl2.kami pun bt kj masing2 n aku masuk bilik tray wash dlm pikiran aku hnya ttg ct yg kata muka aku nih nmpk suci n tenang.aku rasa pelik btl la.ada ka muka aku nih suci n tenang.dy x tau yg aku nih serabut n tension slu ja.tu yg bl time aku bt kj x tgk org dah.sapa org baru spa org lama aku pun x perasn.yg aku tau aku p kj sbb nak cari duit ja pun.memo len plak.time aku kna masuk line dlm apfa.kna ganti tmpt org.aku mls gila nak masuk line sbb aku x pnh bt kj len pd cuci tray@kj store.fist time aku masuk semua trcangak2 tgk aku cam aku nih sorg aliean."ceh knp la depa nih cam bewak sgt nih".nih bahasa yg aku n kwn aku slu gak guna time d mahlin.time aku statkan kj aku.ada sorg trainer ajar aku cara2 bt kj baru aku tu.tp apa2 pun kj baru aku tu aku bt slh 2-3 kali gak la smentara nak terer nih.sbnarnya aku blh bt kj sng tp bodoh tu.tp aku bt2 susah sbb nak masuk tray wash blk.boring la dlm line apfa nih.org yg ok blh aku smbg2.semuanya kbykan indon tp depa ok.cmna la aku nak stat smbg.time tu aku hnya pikir psl kwn2 aku ja.cmna lak depa 2 kat tmpt br.time brek lak.fuhh..trlepas aku dr kboringan.dah ar kna pakai jamshut mcm nak naik ke bln pun ada.out ja aku dr apfa trus aku lesap p kat kwn2 aku.time abis brek aku masuk line mcm td gak stat bt kj boring.tiba2 ada sorg kak melayu mai smbg2 dgn aku.kak tu ok gak la.tp cam boring ja smbg dgn dy.cam x dak topik len ja.dok asyik tnya aku ada bf ka blm.tiba2 lak ada sorg pggl aku dr arah blakag.dy ckp aku kna masuk blk tray wash sbb x da org nak ambik brg.org br x tau lgsung smp brg kosong trus dlm tray wash."hah kj bangang camtu pun x reti bt ka ish3.."aku trus ja ckp cmtu.kak2 2 semua gelak kat aku smbil kata."kak nora suprvser syg kat hg la tu.dy xleh klu x tgk muka hg 1 hr pun.aku pun apa lg trus blah la.memo len plak.time nih aku n kwn2 bengang sbb ada org kata kami 3 x bt kj.time kami geram tu.kami bt2 mogok.smp 1 mahlin x da kj.sbb tray xda.ha tu semua kj kami la tu.kami geram smp x htr brg.hah pdn muka.memo len lg.slunya klu xda kj.kami slu lepak kat store.kami rapat gak la dgn org store.hari2 kami brgurau senda mcm adk bradik la kiranya.tp x sgka 1 hari tu ada sorg mai bgtau yg org dlm apfa kutuk gila2 kat kami 3.tambh2 kat aku.depa kata aku dah ar prangai mcm laki pastu gedik kat laki plak tu.apa lg aku trus ja jmp org tu.aku sound derek kat dy.mau sengap trus dy ha3..pas pd tu dah x brani dah nak kutuk kami.aku nih mcm x ambik peduli hal org len ja.aku nih jenis yg gila kj.depa mgkin sgka aku nih jenis yg snang kna buli kot.sory wei aku nih jenis x leh org kutuk aku gedik.takat kata aku mcm laki aku blh trima skit.tp apa2 pun skg mahlin dah x wujud.hanya wujud dlm hati aku ja..

No comments: