nuffnang ads

Mar 17, 2011

aku yg hapy go lucky

agaknya dah btl2 lama n memang lama pun aku tinggalkan mahlin..tempat kj paling lama dlm sejarah life aku..mahlin lah trlama skali..sbbnya best kj c2,ramai kwn2 yg sporting,aku memang hapy go lucky ar kj c2,dari 1 prod ke 1 pord aku kena tukar,last2 pord tray wash yg kekal,yg byk kali aku tukar tu bkn sbb org x suka aku ka aku suka gaduh dgn org ka apa2 jalah ka....aku kena brtukar2 pord sbb x cukup org kj,tp apa2 pun memang aku suka prod tray wash sbb aku dpt bhgian issue brg d store..mula2 aku slu patner dgn kak nora pastu selang seli dgn org2 baru,last2 dpt patner tetap,ina n maziah sahabat aku dulu smp skg...kdg2 saja tukar patner dgn somchit bdk thai pengkid...aku dgn somchit mula2 x skepala,yalah ribut brtembung kilat,jadi tsunami gak lah sat,mula kenal kami gaduh last2 serasi gak lah,selang bbrp bln kmudian...sejarah trlakar dgn tiba2 skali,hari tu suasana kj mcm biasa semua bz dgn kj sndiri,aku,maz,ina,somchit tgh syok brsembang tiba2...kakak n kakak brgaduh aku pun x pasti nama apa depa tu yg aku pasti memang aku kenal ar,depa masing2 pegang tray n mungkin nak baling sesama sndiri,aku n somchit dgn gelabah bewaknya kami,dok di tengah2 di antara kakak yg tgh angin 1 badan tu tadi,kononnya nak setel problem ar,last2 kami plak yg kena hantok,mau x kena hantok,badan kakak2 tu besar2 sihat2,tp cmna pun bbrp minit kmudian ribut tadi dah jadi angin sepoi2 bahasa...aku pun x pasti la pulak gaduh pasal apa..

No comments: