nuffnang ads

Mar 17, 2011

boring hah!

15/3/2011
pagi nih aku bangun awal mcm biasalah...awat ingat aku malas sangat nak bangun lewat2...haha...aku plan ngan famly nak p pdg besar lagi...last2 aku x dapat p...sbbnya tok x dak sapa tunggu di rmh...aku la jadi mangsa kena jaga tok...hah....geram n kecewanya aku...brtapa bengang skali makndak n maisarah mai rmh tok...aku sangka depa p dgn makndak..rupa2nya makndak cbok di rmh dia...last2 aku dgn maisarah lepak di dpn note book aku n taip ja apa yg aku bengang..skg aku tgh bengang n x mau ber bla3 byk sgt..silap2 aku baling ja maisarah tepi aku nih...dah ha kecik ja..siap komen nama dia salah eja...dia kata nama dia maisara tp aku rasa mcm nama dia maisarah...ish3..kecik2 lagi nak popular sja...maisarah geram kat aku dia terus bergolek2 badan dia..tp dia x mengaku....

No comments: