nuffnang ads

Mar 17, 2011

konfius pasal aku

time aku kat mahlin,aku sgt2 suka lepak di store bila pas setel issue tray,bukan sbb ada byk boy di store tp port paling sempoi yg aku rasa best untuk melepakkan diri,paling best time shif mlm,pas buat kj time2 kul 2-3 pg,kami otw tdo dlm lori ka blakang kotak ka atas pallet pun x jadi hal punya lah,pendek kata dlm store pun jadi lah dpt tdo sesaat...ada 1 masa tu aku n the geng syok2 tdo atas pallet time shif mlm,best gila time tdo,angin sepoi2 jer...tiba2 ada sorg mak gat baru pulak mai kacau line,siap gerak geng aku pulak,siap tanya geng aku lagi pasal aku,sama ada aku boy atau girl,sedia maklum lah time tu rambut aku ala2 pengkid skit,style lah konon,mak gat tu siap mintak ic aku lagi tu,takut buat maksiat ar kononnya..pas beliau tengok ic aku,baru ar beliau caya aku nih girl...ada 1 masa lain pulak,kisah toilet,time tu still kekalkan lagi rambut style ala2 pengkid ar konon..padahal aku potong pendek sbb aku pas out wad jer,aku rasa panas tanpa pikir2 lagi trus cut2,time otw masuk toilet ada geng budak baru di lobi,tengok aku mcm nak telan aku jer pun,aku pun buat muka slamba yg mungkin,jln2 n trus jln menuju ke toilet,aku buka pintu toilet,semua yg kat dlm toilet trus menjerit sekuat hati aku pun....woi knp?kena histeria ka,trjerit2 gedik sgt ah...depa pun kata,hg salah toilet lah,ni toilet girl,aku pun...awat hgpa ni baru hidup kmarin ka,aku x nampak mcm girl ka..depa trus sory kat aku,sbenarnya aku x salahkan depa ar trjerit2,cuma aku trkejut ar,dah la baru ja ada org kena histeria,sebelum tu memang aku,maz n ina slu gak masuk toilet boy,tu pun klu dah x tahan sgt,toilet girl agak kotor sbb tu kami jarang masuk,bukan girl tadi ja yg ingat aku boy,yg boy pun ingat aku ni sememangnya boy,ha3 rabun sungguh ha org semua,siap aku kena marah dgn sorg kakak sbb aku kacau girl2 tadi,bengong tol masa bila pulak aku kacau depa,ada lagi story pasal org brproblem mcm girl trjerit2 tu tadi,tp nih kes lagi aku nak tergelak smp trguling2...1 hari tu aku bz angkat2 tray masuk dlm prod tray wash,time tu agak ramai budak baru kj,tp x aku ambik port nak gosip2 sbb bukan spesis aku nak gosip2,ada sorg girl mai jmp aku,dia ckap ada org kim salam,huh aku apa lagi trbayang2 muka sorg boy trsenyum2 kat aku,last2 girl tu bagi tau ja nama,aku pun lupa plak nama beliau,tp still aku ingat n pasti nama tu x brkenaan dgn boy,makna kata yg kim salam kat aku adalah girl,siap nak couple dgn aku lagi,aku ckap kat kwn beliau yg aku ni girl bukan boy,hgpa rasa cmna muka kwn beliau waktu tu? trkejut gila tahap gaban ar dia,xkan dengar suara x leh pasti boy ka girl,pas pada saat tu tiap kali depa tu trserempak aku,depa tetap call aku abg,bank ong tol ar,mula pada sejarah x ketahuan hala punca tu,aku slow2 simpan rambut panjang ala2 ikan duyung...

No comments: