nuffnang ads

Mar 24, 2011

lepak library..........lamanya x masuk library

pg2 lagi aku n my sis lepak library...tringat pulak library dlm skolah aku dulu..x sangka aku trjumpa kwn skolah rendah,memang lama x jumpa dia...tembamnya dia,hapy lah tu dapat habby baik kot..dia pulak kj c2,senang nak jumpa,tp aku x mau sembang lama2 sbb buku2 kat c2 dok tunggu2 aku untuk baca baca dan baca...lamanya x baca buku..tp apa2 pun aku tetap trbiasa nak baca novel..hah nak baca novel english pulak ar,ceh! mcm lah teror BI....he3..slow2..aku pinjam english novel..perfect gurl..apa story aku pun x faham..alah encik kamus kan ada..belum try belum tau..

No comments: