nuffnang ads

Mar 17, 2011

L.O.V.E punya story

aku nih asyik story pasal lain sja,dah tentu agak boring kan3...meh aku story2 pasal L.O.V.E la pulak,cinta budak2 penah,cinta monyet,cinta yg brtepuk sbelah tangan tu penah,cinta trkena tipu penah.cinta x kesampaian lagi ar penah,dah tentu2 semua yg brgelar manusia pun penah kan,story about cinta budak2,time skolah rendah,ceh kecik2 dah pandai,ada budak boy tu kan comel ar..kite suka sgt sbb dia baik hati,nama dia suhaimi,penah 1 kali sja dia sembang2 dengan kite,hapynya mcm nak lari 1 padang skolah,akan tetapi lepas pada tu time kite sama main bola 1 padang,x jauh dari kite ada budak comel tu,kite trlanggar dia pastu dia btl2 marahkan kite,dia kata kite sengaja nak langgar dia,sedihnya mcm nak baling bola kat kepala dia...story pasal cinta monyet,time skolah menengah,kami 1 kelas,aku selalu ushar2 dia dari jauh,muka dia iras2 zizan raja lawak,kira blh tahan la kacak gak,nama dia hafizan,time kelas sains dlm makmal,dia mai kat aku,dia trus terang ngorat aku,dia nak kwn dgn aku,aku apa lagi on sja,selang bbrp bln kmudian aku trnampk dia dgn sorg girl brgitu rapat skali prgaulan depa,aku bengang campur jelez,pastu aku trus x kwn dgn dia,story cinta brtepuk sbelah tangan,cinta budak kampung nih...time balik skolah paling2 aku suka,sbb ptama bebas pada cikgu a.k.a singa jadian,sbb kedua pasal budak lagi yg tolong abg dia buat besi di rmh,dia memang comel,nama dia aku x tau smp skg tp call dia paktam,tiap kali aku lalu depan rmh dia,aku pasti trsenyum gila2 remaja,dia pulak sama lah,ada 1 hari time aku n twin aku otw pi utama ka balik rmh aku x brp ingat ar,yg pasti dia tegur aku,hai pi jln2 ka,fuuh!aku hapy tahap gaban,rasanya time tu merah padam muka aku,kalau x silap aku dia pun twin mcm aku,memang kbetulan twin aku ada skit2 syok dkt dia,tp apa blh buat skg dia dah kawin n mungkin ada ank,cinta trkena tipu pulak,muka dia aku x ingat sangat...,sangat tinggi orgnya,kenal2 dari kwn2,tp nama aku x ingat n x perlu ingat,yg aku ingat aku still under18,aku couple dgn dia lebih kurang bebrp bln gak,jln2 ronda2 dating2 tetap ar kan,zaman gila2 remaja,smp 1 masa tu aku dpt tau dari kwn aku yg dia dah pun brtunang,aku mula2 lgsung x caya,syg gila lah konon,last2 aku trjmp dia dgn sorg girl,rapat sgt cara depa dating,mungkin tu lah tunang dia,ceh! aku kena tipu hidup2,time aku otw balik skolah,tiba di lorong tmn penanti,dia panggil2 aku dari jarak selang bebrp sja langkah dari aku,bengang punya pasal aku buat bodo sja kat dia,cinta x kesampaian ish3 tragis betul,aku minat kat zizan raja lawak sbb muka iras2 hafizan cinta monyet,agak2 hgpa dia minat dak klu aku ngorat dia,hahaha..

No comments: