nuffnang ads

Apr 25, 2012

cuti cuti syok syok


Apr 11, 2012

planet bumi bergegar

11 april 2012

aku keja seperti biasa....jam lebih kurang 5 petang...cuaca macam biasa agak panas...aku sedang memegang fon tiba tiba....meja bergerak2,aku pegang meja aku pun turut sama bergerak2...bila aku tak pegang meja,aku pulak bergoyang2,aku sangka aku yang bergoyang2 tapi meja pun ikut aku sama2 bergoyang2..eh sapa yang bergerak2 sekarang nih? aku atau meja? bila aku bangun aku tengok sekeliling ok ja pun...orang cakap kalau nak tahu bencana tiba kena tengok air berkocak atau tak,tapi...bila aku tengok air botol mineral aku berkocak2 pulak..nih sah tak lain tak bukan gempa bumi kembali macam beberapa tahun yang lalu...

Apr 9, 2012

aku dah tau aku nak ke mana


bila nak abis saja cool blog tu...kami rasa sejuk tersangat...
kami pun posing2 dulu sebelum memanaskan badan..


aktiviti memanaskan badan tapi yang tak bestnya takda game dance


nak jalan2 kat mana pulak esok?

9 april
esok aku cuti....hui hui best best tapi............nak p mana hah agak2nya...aku tak leh nak pikir lagi nih..nak shopping duit pun tak lah ramai mana...nak lepak kat library? tutup pulak...nak jalan2 cari makan? bukan hobi aku...hah nak buat urusan bank kot...eh bukan...bukan...ish..rasa2 macam ada hal nak kena setel tapi apa? cam mana aku boleh lupa nih...

Apr 8, 2012

seni itu indah dan aku pun pernah cakap dulu

hari ini seperti biasa...malam nih tak dak keja so aku pun ringan2 tangan mengedit awan...tiba2 pulak nampak lain macam saja...no 1 macam ufo...no 2 macam garuda dan kepala lalat besar di belakang pulak dah...tengok betul2..





Apr 1, 2012

si comel moni

ini moni...beberapa hari aku mengasuh moni...bagi makan minum dan tidur dengan aku tapi sekarang dah 3 hari moni tak balik balik,entah lah ke mana..sesat kot...tadi aku try cari moni sepanjang jalan belakang kedai tapi tak jumpa,aku sayang kat moni sangat...moni balik lah sini...rindunya kat moni...