nuffnang ads

Oct 17, 2012

pengembaraan aku ke hospital

time kat sepital aku tak dak masa nak posing posing...tak suka dengan permandangan sepital (+_+)
                dekat the summit yang dah lama berkubur

main dance game sorang sorang *sedih betul*


tragis betul...selalu dok main game nih pun baru dapat banyak nih...c saja memang tak patut..*sebenarnya dapat b tapi tak sempat nak snap pulak*

main game sorang sorang so.......boring dan aku pun balik...

reezsakura memang betul betul si gila GAME

No comments: