nuffnang ads

Oct 18, 2012

smile smile smile

senyumlah walaupun ada problem

kata kata tu dah terlalu lama aku tak guna..dulu masa zaman under 18 aku selalu pakai ayat tu kalau orang kutuk aku atau pun apa saja situasi aku...aku akan senyum saja sampaikan musuh musuh aku dalam kelas aku dulu tak jadi nak gaduh dengan aku...camtu jugak lah terjadi kat tempat keja aku dulu..time kat mahlin penah orang kata aku sombong tapi bila aku senyum ramai pulak yang berkawan dengan aku...senyuman memang membawa bermacam macam makna dan kebaikkan...betul ka? kita tengok senyuman insan di bawah nih...like...

senyuman nih sangat comelkan...*aku penah try tapi tak jadi jadi gak last last rupa aku macam katak kena penyet*

senyuman cantik..gigi pun tersusun kemas ja...*gigi aku pun tak cantik macam bill kaulitz nih*

senyuman gadis ayu dan penuh keyakinan diri

nih pulak nak senyum macam tak nak pulak...mungkin senyuman rela dalam terpaksa kot *heh heh lawak ja zizan oi,jangan mai patuk aku pulak hehe*

senyuman hot....mungkin...tapi aku suka tengok kadang kadang dia senyum nampak unik

senyuman manis *orang selalu kata aku senyum nampak manis...ceh macam perli ja pun*

 senyuman tanpa perasaan hok oloh!!..nih aku kan lah tak perasan pulak *time nak kena pi keja salon dan senyuman tak dapat gaji lagi*

senyuman nak mintak penyepak laju laju *ini aku...sapa yang nak sepak aku laju laju tu ha meh sini gaduh*

macam macam style senyuman kan...*awak yang tengah membaca tu...try tiru gaya senyuman insan insan ini* boleh?













No comments: