nuffnang ads

Feb 7, 2014

siapakah MASTER R

Yey yey yey yey...hoi sila hormat! Ini blog MASTER R * eh siapa master R? Siapa dia siapa dia oiii? Tuan tuan dan puan puan sila relek sebentar dan jangan gelabah dengan tidak tentu hala dan tuju...mulai saat ini pemilik kekal kerajaan karut blog ini yaitu cik reezsakura sendiri akan menukar nama beliau kepada MASTER R...kenapa master R dan bukan master A mahu pun master B? * sebenarnya nama master R tu sempena nama master ranggo..tapi memandang kan aku dah makin tua dah,aku nak tukar lah nama aku jadi master R,singkatan nama reez..alah apa susah.call me R...just R...* nama R tu terjadi masa mula mula aku buat wechat group.aku guna nama R sebab ringkas skit nak taip last last dah jadi kekal pulak orang panggil aku R...aku pun dah tak kisah dah orang nak panggil aku R dah lani.dah macam terbiasa pulak.apa apa pun walau apa pun nama aku tetap orang yang sama..orang yang gila gila remaja hahaha

tak dak tajuk untuk kali ini

Assalammualaikum kepada orang yang dok baca haku karut blog * ceh ada ka orang baca * hari ini dan pada saat ini dan di ketika ini untuk kali pertama aku menaip entri untuk post 2014...bukan apa nya...aku tak sempat nak lepak sat kat sini..semenjak BB bold 2 aku rosak dan lani aku pakai BB abang aku * entah apa nama BB dia entah,dah la kotor baju BB ni,kesian pulak aku tengok * ok berbalik pada cerita sebenar untuk tajuk aku yang takdak nama tuh.aku lani dok plan nak beli camera casio je10..sebab duit aku banyak so aku kena lah perabih duit dengan sekelip mata ja..kalau dua kali kelip mata memang dah lesap duit aku tu * tuuu diiaa macam betoi sangat duit aku banyak kan * aku lani dok gila tahap sewel dengan camera.dari dulu aku memang gila camera tapi aku ja dok sabar.tahan tangan kalau tak memang dah abih duit aku kat camera...aku sebenarnya suka gila camera macam yuna tu tapi harga dia mesti mahai sunggoh.*.macam bajet aku ni photografer pulak nak beli yang mahai * tahun ni umur aku masuk 29 tahun dah,huh tua gila dah aku rasa.masa pun rasa terhat ja ni oii..* cuih ayat macam aku nak kiok pulak * haa ok itu saja pada hari ini untuk aku buat cerita karut hidup aku ok * semua sila percaya *