nuffnang ads

Jun 20, 2014

geng amphenol

Assalammualaikum...kehadapan blogger blogger yang dok baca entri aku kali ini,terima kasih sebab sudi buang masa baca artikal tak berfaedah ini * eh napa aku sangat formal oii..adakah ini di namakan persediaan aku untuk menjadi speaker?? Insyaallah.. * ok ok ok berbalik pada story asal..2 hari lepas ada orang invite aku masuk group..mula mula aku baca aku baca banyak kali..GENG2 AMPHENOL nama group tu..aku dah hampir terlupa kenangan kat situ..orang yang invite aku tu adalah akma..lama gila dia menghilang * mungkin di culik alien..hehee * ramai geng lama kat situ.akma..ina amoi..zai..amy..along..ada gak yang aku tak kenal ila dan ada gak tak sempat nak kenal..tapi apa apa pun memang aku terkejut pasal zai..dia sakit..harap harap dia akan cepat sembuh..tak sabarnya aku nak jumpa depa semua