nuffnang ads

Oct 27, 2013

master ranggo

Agak agaknya aku belum story lagi pasal kehidupan master ranggo dan aku tak tunjuk lagi muka dia kat haku karut blog nih kan kan....ehhhh betoi ka niii..Siapa master ranggo ye tuan tuan dan puan puan?

Dia bukan ahli silat....

Dia bukan musuh sapa sapa....

Dia bukan ketua kampung mahu pun samseng kampung...

Master ranggo yang aku tengah membahas ini adalah * ceh macam nak kena sekeh ja budak reezsakura nih kan * master ranggo tu sebenarnya kucing aku lah wey.. Hahahaha

Kucing kesayangan aku nih kami boh banyak nama kat dia dan ini senarai nama dia.kalaupun ada ic untuk dia pasti susah jadinya kan..dah tak cukup ruang alamat rumah untuknya dalam ic.

Nama nama beliau

Master ranggo
Chadut
Dut
Adik
Go

Tabiat pelik beliau.selalu tidoq suka hati time bila pun..tiap pagi beliau gerak aku dari tidoq.beliau akan bunyi meow meow meow sebanyak mungkin di tepi telinga aku sambil tangannya bergerak gerakkan tangannya seolah olah mengurut aku.paling tak boleh di terima akai.beliau akan cuba kiss aku kalau aku tidur mati.mungkin beliau sangkakan aku ni snow white.beliau suka makan berulang ulang dalam masa setengah jam lebih kurang..beliau pulak suka lepak ikut suka hati.. Ok itu saja untuk petang yang sunyi ini..

No comments: